Campagne Pardaf

Dat de mode-industrie een vervuilde industrie is, is geen geheim meer. Maar hoe maak je een verschil? Kiezen waarin jij je geld in investeert maakt wel degelijk een verschil! Nog geen grote budgetten voor kwaliteitsvolle merken zoals Stella McCartney en vind je je gading ook nog niet in de meer betaalbare, duurzame mode? Probeer wat meer tweedehands te shoppen! Zie dat je een volle maag hebt, neem eens rustig de tijd en laat je verassen. Als je iets nodig hebt, is de kans dat je het tweedehands volledig naar je smaak vindt klein. Antwerp Circular haar lievelings tweedehands winkel is Pardaf, een vaste waarde in Antwerpen als het aankomt op kwaliteitsvolle tweedehandskleding. Niet alleen kan je hier kopen, je kan ook je eigen kleding binnen brengen en door hun laten verkopen, zodat je een deel van de winst krijgt! Antwerp Circular houdt van Pardaf omdat zij al jaren laten zien hoe leuk circulaire economie is, kleding zolang mogelijk in de kringloop houden! Daarom organiseerde Antwerp Circular een kledingfeestje om te laten zien dat tweedehands kleding even mooi is!

foto’s door Nathalie Dembinski

Nina Maat